Sinterklaas bedrijfsfeest

Sinterklaas en Pieten bij u op uw bedrijfsfeest

Heeft u een Sinterklaas bedrijfsfeest voor uw personeel? Sinterfun is het adres voor het huren van  een professioneel Sinterklaas en Pieten team voor elk type bedrijfsfeest.

Al jarenlang beheren wij de agenda van dé Sinterklaas en Pieten uit Midden Brabant (en daarbuiten). Talloze Sinterklaas bedrijfsfeesten hebben wij inmiddels mogen verzorgen.

Sint en zijn Pieten worden geadviseerd door een enthousiast team van ervaren Sint en Pieten acteurs die door hun jarenlange ervaring weten hoe een geslaagd Sinterklaas bezoek neer te zetten. Leuke acteurs, prachtige kostuums en liefde voor het Sinterklaasfeest maakt dat ieder bezoek een een fantastisch bezoek wordt. Geen lange saaie verhalen, maar leuke interactie en aandacht met humor voor iedereen.

Waarom Sinterfun?

  • Professioneel team op jullie feest locatie
  • Goed ingelezen Sint en Pieten
  • Ruime ervaring van Sint en Pieten
  • Wij denken met u mee!
Sinterklaas Tilburg
Roetveegpiet
Sinterklaasfeest evenement
hoofdpiet Sinterfun

Sinterklaas op uw bedrijfsfeest

Hoe ziet een bezoek er uit?

Afhankelijk van uw wensen kunnen we een Sinterklaasbezoek voor u verzorgen. Dit kan een een standaard bezoek zijn volgend op een voorprogramma of bijvoorbeeld een korte interactieve ontmoeting/ show.

Onze show bestaat uit een korte introductie met de Pieten waarbij de kinderen worden voorbereid op de komst van Sinterklaas.  Humor en interactie met de kinderen staan bij ons bezoek voorop. Er wordt op deze manier perfect toegewerkt naar de komst van Sinterklaas. Wanneer de Sint er eindelijk is kan het feest echt beginnen, of zijn er soms wat kleine probleempjes beste Pieten???

Tarieven

Prijsindicatie voor een bezoek van de Sint

Tijdsduur: vanaf 45minuten
Prijsindicatie: vanaf € 495,-
Sint komt langs met 2 roetveegpieten, meer mogelijk.

Deze prijzen zijn exclusief BTW, reiskosten en strooigoed.

Referenties

Wat zeggen anderen over ons?

Sinterklaas bedrijfsfeest?

Zij gingen u voor

Online reserveren

Sinterklaas met zijn Pieten huren? Dat kan!

Via de button hieronder kunt u Sinterklaas en zijn pieten uitnodigen voor uw Sinterklaas bedrijfsfeest.

Meer fun op uw bedrijfsfeest

Sinterklaas extra’s

Sinterfun biedt een ruime selectie aan uiteenlopende mogelijkheden als aanvulling op het Sinterklaasbezoek aan uw bedrijfsfeest. Van meeslepende discobeats van een Sinterklaasdisco tot een volledig middag vullend programma met presentator en voorprogramma’s. We denken graag met u mee en informeren u graag over de mogelijkheden!

Coronaproof Sinterklaas bedrijfsfeest?

Wat zijn de mogelijkheden?

Sinterklaas drive-thru

Een Sinterklaas drive-thru met Sint en Pieten bij u op het terrein. Dat wordt wel een super Sinterklaas ervaring! U kunt zelf een parcour uitzetten en zorgdragen voor tenten en overig entertainment of u schakelt ons en ons netwerk in. Tijdens de rit ontmoeten de kinderen Sinterklaas en kunnen ze kort en persoonlijk met hem spreken. Uiteraard kunnen de pieten cadeaus en iets lekkers uitdelen. Sint heeft een persoonlijk woordje in zijn boek. Gezinnen kunnen in tijdslots uitgenodigd worden.

Sinterklaas Walk-thru

Uw personeel loopt een rondje door het bedrijf. In diverse ruimtes zijn activiteiten ingericht en uiteraard is er een ontmoeting per gezin met Sint en Pieten. Sint en pieten nemen voor ieder gezin de tijd en kunnencadeaus en wat lekkers uitdelen. U kunt zelf voor de aankleding en activiteiten zorgen, of u schakelt ons en ons netwerk in! Gezinnen kunnen in tijdslots uitgenodigd worden.

Cadeauservice

Sinterklaas is gespecialiseerd in het verspreiden en distribueren van cadeaus door heel Nederland. Ook voor uw bedrijf kan hij zijn Pieten inzetten om deze de cadeaus naar de kinderen van uw personeelsleden te brengen. De Pieten komen dan aan de deur, zingen samen met de kinderen een lied en brengen een p[ersoonlijke boodschap van Sinterklaas over. Hierna overhandigen ze een cadeau en wat lekkers, waarna ze vertrekken.