Sinterklaas Den Bosch huren doet u via Sinterfun.nl
Sinterklaas Den Bosch huren
Hulpsinterklaas Sinterklaasbezoek Hulpsinterklaas Den Bosch Sinterklaas huren Sinterklaas huren Sinterklaasintocht Sinterklaas op school Sinterklaasintocht

Sinterklaasbezoek

U kunt Sinterklaas huren voor de volgende optredens:

Mocht u een ander idee hebben waar u Sinterklaas voor wilt inhuren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Sinterklaas foto's

Alles is liefde Alles is liefde Sinterklaasintocht Sinterklaas huren voor intocht HulpSinterklaas intocht HulpSinterklaas huren intocht Sinterklaas Den Bosch intocht Sinterklaas Tilburg intocht Sinterklaas Waalwijk intocht

Bekijk ons fotoalbum


Hulpsinterklaas Den Bosch

Voor Sinterklaasbezoeken in Den Bosch, Midden Brabant en verre omgeving moet u al jaren bij Sinterfun zijn. Sinterklaas bezoekt niet alleen Den Bosch, maar ook komt Sinterklaas in Tilburg, Waalwijk, Uden, Veghel en aangrenzende gemeenten. Natuurlijk brengt dé hulpsinterklaas uit Den Bosch zijn Zwarte Pieten mee!


De hulpsinterklaas uit Den Bosch kent u van:

1) In 2011 namen wij deel aan de Sintercity Express in samenwerking met de Guusje Nederhorst foundation. Een grootse treinreis door heel Nederland met als eindbestemming de SS Rotterdam waar diverse artiesten en de echte Sinterklaas acte de presence gaven. Wij waren te zien op diverse websites van landelijke dagbladen en op TV onder andere op SBS6.

2) Een aantal van onze Zwarte Pieten waren in 2011 te zien tijdens het Sinterklaasjournaal waarin een fris en jong ogende Sinterklaas voor diverse "kleine" problemen kwam te staan.

3) Naast bovenstaande leverde Sinterfun maar liefst 45 Zwarte Pieten voor het grootste Sinterklaasfeest onder de rivieren: Sint viert feest in het Beursgebouw te Eindhoven. 2 jaar op rij werkte wij samen met artiesten als Djumbo, Gebroeders Ko, Jochem van gelder, Bart Bosch en Coole Piet. Zowel in 2008 als in 2009 gaf één van de TV Sinten acte de presence. (2008 Bram vd Vlugt, 2009 Fred Butter).

4) De Zwarte Pieten van Sinterklaas Tilburg figureren in de Nederlandse speelfilm "Alles is liefde" (najaar 2007) met o.a. Carice van Houten, Michiel Romeyn, Wendy van Dijk, Paul de Leeuw, e.v.a.

5) Een aantal Zwarte Pieten van Sinterfun waren in 2006 en 2007 het gezicht van de Sinterklaascampagne van Modern.nl, een bekende online shop voor consumenten electronica.

6) Onze Hulp Sint bezoekt al jaren vele bedrijven, tuincentra en gezinnen. Sinterfun verzorgde voorheen ook de intocht in de wijk Reeshof, Koolhoven West. Wellicht zijn we u hier al eens eerder tegengekomen.

Het is maar een kleine greep van deze dynamische en groeiende Sinterklaas organisatie uit Den Bosch.


Sinterklaas huren huisbezoek

Onze gedrevenheid...

Sinterklaas uit Den Bosch en zijn Zwarte Pieten vormen een uniek team met heel wat ervaring. Wij hechten veel belang aan kindvriendelijkheid, een stijlvol voorkomen en interactiviteit met de kinderen. Het ouderwetse gevoel van gezelligheid is een absolute pré bij onze Sinterklaas. Sinterfun is geboren uit pure liefhebberij voor het Sinterklaas vak en de zo professioneel mogelijke vertolking daarvan. Dit blijkt onder andere uit het feit dat onze Sinterklaas beschikt over een kopie het welbekende TV kostuum, de Zwarte Pieten dragen de kleding die ook voor de kinderen herkenbaar is. Onze eigen coupeuse zorgt ervoor dat onze kleding er ten alle tijde piekfijn uitziet.


KvK & BTW

Sinterfun staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67185681 en heeft het volgende BTW kenmerk: NL856866477B01.

Sinterklaas huren

Sinterklaas huren

Uiteraard kunt u de hulpSinterklaas uit Den Bosch huren. voor een bezoek bij u thuis, aan uw bedrijf, winkelcentrum, evenement of intocht. Maak uw keuze uit de lijst hieronder en kijk wat onze mogelijkheden zijn. Staat uw keuze er niet bij, neem dan contact met ons op.