Sinterklaas winkelcentrum of meubelboulevard

Sinterklaas en Pieten in uw winkelcentrum of meubelboulevard

Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek in uw winkelcentrum of Meubelboulevard? Sinterfun verzorgt graag Sinterklaas en Pieten voor die speciale gelegenheid.

Sinterklaasbezoeken aan een winkelcentrum of meubelboulevard zijn altijd bijzonder. Sinterklaas loopt over het algemeen vrij tussen het winkelend publiek en neemt alle tijd voor de aanwezige kinderen. De meegekomen Pieten delen volop strooigoed uit en zorgen voor de nodige hilariteit. Een sinterklaasbezoek aan een winkelcentrum wordt zo altijd een vrolijke activiteit.

Wilt u een uitgebreider bezoek? Dat kan! van een podium met aankleding tot een zwarte pietenband of een heuse intocht. Wij denken graag met u mee om er een onvergetelijk evenement van te maken!

Waarom Sinterfun?

  • Professioneel team op jullie feest locatie
  • Goed ingelezen Sint en Pieten
  • Ruime ervaring van Sint en Pieten
  • Wij denken met u mee!
Sinterklaas Tilburg
Pakjespiet
Sinterklaas Waalwijk
Sinterklaas en hoofdpiet

Sinterklaas in uw winkelcentrum of meubelboulevard

Hoe ziet een bezoek er uit?

Uiteraard is ieder bezoek naar uw wens en smaak aan te passen. Wellicht wilt u een heuse Sinterklaasintocht of een rondgang door het winkelcentrum. Ook kan er een compleet decor worden ingericht voor Sinterklaas en zijn Pieten waar zij met de kinderen op de foto kunnen. Een Pietenband is zeker sfeer verhogend en behoort tot één van de vele mogelijkheden.

Meer informatie over een Sinterklaas evenement in uw winkelcentrum of meubelboulevard kunnen verzorgen? Neem dan contact met ons op!

Tarieven

Prijsindicatie voor een bezoek van de Sint

Tijdsduur: vanaf 45minuten
Prijsindicatie: vanaf € 395,-
Sint komt langs met 2 roetveegpieten, meer mogelijk.

Deze prijzen zijn exclusief BTW, reiskosten en strooigoed.

Referenties

Wat zeggen anderen over ons?

Sinterklaas in uw winkelcentrum of meubelboulevard?

Zij gingen u voor

Online reserveren

Sinterklaas met zijn Pieten huren? Dat kan!

Via de button hieronder kunt u Sinterklaas en zijn pieten uitnodigen voor uw Sinterklaas bedrijfsfeest.

Meer fun op uw Sinterklaasfeest!

Sinterklaas extra’s

Sinterfun biedt een ruime selectie aan uiteenlopende mogelijkheden als aanvulling op het Sinterklaasbezoek aan uw winkelcentrum of meubelboulevard. Van meeslepende discobeats van een Sinterklaasdisco tot een volledig middag vullend programma met presentator, Pietenbands, acrobaatpieten en een intocht op het paardje “Ozosnel”. We denken graag met u mee en informeren u graag over de mogelijkheden!

Coronaproof Sinterklaas evenement

Wat zijn de mogelijkheden?

Sinterklaas drive-thru

Een Sinterklaas drive-thru met Sint en Pieten bij u op het terrein. Dat wordt wel een super Sinterklaas ervaring! U kunt zelf een parcour uitzetten en zorgdragen voor tenten en overig entertainment of u schakelt ons en ons netwerk in. Tijdens de rit ontmoeten de kinderen Sinterklaas en kunnen ze kort en persoonlijk met hem spreken. Uiteraard kunnen de pieten cadeaus en iets lekkers uitdelen. Sint heeft een persoonlijk woordje in zijn boek. Gezinnen kunnen in tijdslots uitgenodigd worden.

Sinterklaas Walk-thru

Bezoekers lopen een rondje door een leegstaand pand of een grote tent. In diverse ruimtes zijn activiteiten ingericht en uiteraard is er een ontmoeting per gezin met Sint en Pieten. Sint en pieten nemen voor ieder gezin de tijd en kunnencadeaus en wat lekkers uitdelen. U kunt zelf voor de aankleding en activiteiten zorgen, of u schakelt ons en ons netwerk in! Gezinnen kunnen in tijdslots uitgenodigd worden.

Cadeauservice

Sinterklaas is gespecialiseerd in het verspreiden en distribueren van cadeaus door heel Nederland. Ook voor uw winkelcentrum of meubelboulevard kan hij zijn Pieten inzetten om deze de cadeaus naar klanten te brengen. De Pieten komen dan aan de deur, zingen samen met de kinderen een lied en brengen een persoonlijke boodschap van Sinterklaas over. Hierna overhandigen ze een cadeau en wat lekkers, waarna ze vertrekken.