Sinterklaasintocht

Ervaren Sinterklaas en Pieten tijdens de intocht

Zie ginds komt de Stoomboot! Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken graag uw dorp, stad, wijk of deelgemeente in elke provincie van Nederland. Ons gedreven en enthousiaste team staat voor u paraat! Of het nu gaat om een kleinschalige intocht of een grote uitbundige parade onze acteurs kennen inmiddels de ins-en-outs van de intochten. Topkwaliteit in zowel acteerwerk als kostuums en grime zorgen ervoor dat iedereen weet dat de ECHTE Sint is langsgeweest.

Sinterklaas en zijn Pieten uit Kaatsheuvel werken graag mee om uw Sinterklaasintocht tot een waar feest te maken. Sinterklaas wordt begeleid door zijn vaste schare aan Pieten, wij kunnen tot wel 15 Roetveegpieten leveren. Uiteraard zijn er vele mogelijkheden om uw Sinterklaasintocht tot een succes te maken. Sinterklaas inhuren voor uw intocht doet u via Sinterfun, dé Sinterklaas uit Midden-Brabant!

Waarom Sinterfun?

  • Professioneel team op jullie feest locatie
  • Goed ingelezen Sint en Pieten
  • Ruime ervaring van Sint en Pieten
  • Wij denken met u mee!
Sinterklaas Tilburg
Sinterklaas Kaatsheuvel
Sinterklaas Waalwijk
Sinterklaasintocht Sinterklaasfeest

Sinterklaas en Pieten bij uw Sinterklaasintocht

Wat kunnen wij voor u doen?

Hoe de invulling van de Sinterklaasintocht en de rollen van Sint en zijn Pieten eruit ziet is afhankelijk van wat u wilt. We adviseren u graag en denken met u mee. Sinterklaas komt immers al jaren in heel veel plaatsen in Nederland.

Sinterfun verleende onder meer medewerking aan De Nationale TV-Intocht in Roermond, de avondintocht in Elburg en de Sinterklaasintochten in Nunspeet, Koolhoven-west(Tilburg) en Boxtel-Noord.

Tarieven

Prijsindicatie voor een bezoek van de Sint

Tijdsduur: vanaf 150minuten
Prijsindicatie: vanaf € 595,-
Sint komt langs met 2 roetveegpieten, meer Pieten mogelijk! Ook Sint alleen is mogelijk.

Deze prijzen zijn exclusief BTW, reiskosten en strooigoed.

Referenties

Wat zeggen anderen over ons?

Sinterklaas bedrijfsfeest?

Zij gingen u voor

Online reserveren

Sinterklaas met zijn Pieten huren? Dat kan!

Via de button hieronder kunt u Sinterklaas en zijn pieten uitnodigen voor uw Sinterklaas bedrijfsfeest.

Meer fun tijdens de Sinterklaasintocht

Sinterklaas extra’s

Sinterfun biedt een ruime selectie aan uiteenlopende mogelijkheden als voor uw Sinterklaasintocht. Van meeslepende discobeats van een Sinterklaasdisco tot een volledig middag vullend programma met presentator, Pietenbands, etc. We denken graag met u mee en informeren u graag over de mogelijkheden!

Coronaproof Sinterklaasintocht?

Wat zijn de mogelijkheden?

Sinterklaas drive-thru

Een Sinterklaasintocht drive-thru met Sint en Pieten bij u op het terrein. Dat wordt wel een super Sinterklaas ervaring! U kunt zelf een parcours uitzetten en zorgdragen voor tenten en overig entertainment of u schakelt ons en ons netwerk in. Tijdens de rit ontmoeten de kinderen Sinterklaas en kunnen ze kort en persoonlijk met hem spreken. Uiteraard kunnen de pieten cadeaus en iets lekkers uitdelen. Sint heeft een persoonlijk woordje in zijn boek. Gezinnen kunnen in tijdslots uitgenodigd worden.