Sinterklaas zakelijk

Onze Sinterklaasbezoeken
Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Sinterklaas winkelcentrum

Winkelcentra

Sinterklaasintocht Sinterklaasfeest

Sinterklaasintocht

Media en Pers

Media & Pers

Sinterklaasfeest evenement

Sinterklaas evenement

Overige Sinterklaasbezoeken

Overige

Coronaproof Sinterklaasfeest

Sinterfun kan coronaproof Sinterklaasbezoeken bij u verzorgen. Wilt u een coronaproof sinterklaasfeest? Neem dan contact met ons op!
Er zijn verschillende invullingen van het Sinterklaasfeest mogelijk. Sinterfun kan u helpen met deze invulling en u tps en adviezen geven. Wilt u een kleinschalig evenement of juist een groots uitbundig festijn? Laat het ons weten en dan maken we er samen een groot feest van.

SINTERKLAAS EN PIETEN OP UW SINTERKLAASFEEST

Sinterfun, dé Sinterklaas van Midden Brabant

Sinterklaas huren tezamen met zijn pieten voor een bezoek aan uw Sinterklaasfeest? Sinterfun beheert de agenda van Sint en zijn Pieten voor bezoeken aan bedrijven, verenigingen, intochten en evenementen. Sinterfun bezoekt voornamelijk Noord Brabant (Den Bosch, Waalwijk, Tilburg, Eindhoven, Breda en omgeving). Natuurlijk kunt u ook een beroep op ons doen wanneer het bezoek buiten deze regio is.

Sinterklaasfeest met Sint en zijn Pieten!

Sinterklaas en Pieten op uw Sinterklaasfeest

U wilt een Sinterklaas en Pieten huren voor uw Sinterklaasfeest of evenement? Geen probleem! Sinterfun uit Kaatsheuvel beheert de agenda van dé Sinterklaas en Pieten uit de regio zodat ook u ze kunt uitnodigen voor uw evenement.

U kunt Sinterklaas en Pieten inhuren voor uiteenlopende activiteiten. Wanneer u een bedrijfsfeest heeft, een intocht, een show, een evenement of een ander soort activiteit waar u Sinterklaas en Pieten voor wilt inschakelen, neem dan contact op met Sinterfun. Wij denken desgevraagd met u mee en adviseren u hoe u uw activiteit nog mooier en grootser kunt maken.

Sint en zijn Pieten kunt u inhuren voor onder andere:

Zij gingen u voor

een selectie van onze referenties