Sinterklaas Den Bosch huren doet u via Sinterfun.nl
Sinterklaas Den Bosch huren
Hulpsinterklaas Sinterklaasbezoek Hulpsinterklaas Den Bosch Sinterklaas huren Sinterklaas huren Sinterklaasintocht Sinterklaas op school Sinterklaasintocht

Sinterklaas foto's

Alles is liefde Alles is liefde Sinterklaasintocht Sinterklaas huren voor intocht HulpSinterklaas intocht HulpSinterklaas huren intocht Sinterklaas Den Bosch intocht Sinterklaas Tilburg intocht Sinterklaas Waalwijk intocht

Bekijk ons fotoalbum


Sinterklaas huren opties

U kunt Sinterklaas huren voor de volgende optredens:

Mocht u een ander idee hebben waar u Sinterklaas voor wilt inhuren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Sinterklaas huren extra's

Sinterfun biedt u een aantal aardige, extra opties die u kunt inzetten tijdens het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten:

Mocht u een ander idee hebben waar u Sinterklaas voor wilt inhuren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt deze extra's bij uw bestelling automatisch bijboeken.


Sinterklaas Tilburg

Sinterklaas Tilburg verzorgt bezoeken in Tilburg, Den Bosch, Waalwijk en verre omgeving aan bedrijven, winkelcentra, evenementen, intochten, theatershows. Sinterklaas Tilburg kunt u ook huren voor bezoek bij u thuis. Uiteraard bezoekt Sinterklaas niet alleen Tilburg. Sinterklaas huren kan ook voor de overige delen van Nederland. Maakt u hieronder uw keuze en u zult zien: Sinterklaas huren voor de regio Tilburg was nog nooit zo makkelijk.


Sinterklaas Tilburg voor bedrijven

Sinterklaas huren Tilburg

U kunt Sinterklaas Tilburg huren voor een bedrijfsbezoek in u kantine of op een andere locatie. Op basis van uw wensen maken wij er een prachtig feest van dat uiteraard in het teken staat van cadeautjes, snoepgoed en gezelligheid. Maak uw wensen duidelijk kenbaar en wij nemen spoedig contact met u op om het bezoek verder met u af te stemmen.

Sinterklaas huren

Bekijk mogelijkheden...

Sinterklaas bij u thuis

Sinterklaas huren Tilburg

Het Sinterklaasfeest is helemaal compleet wanneer Sinterklaas Tilburg en zijn Pieten bij u thuis zijn geweest om de cadeautjes langs te brengen. Sinterklaas voert huisbezoeken uit in de regio Tilburg en Midden Brabant (Tilburg, Waalwijk, 's-Hertogenbosch, Uden, Schijndel, Boxtel). Sinterklaas huren was nog nooit zo eenvoudig via ons reserveringsformulier.

Sinterklaas huren

Bekijk mogelijkheden...


Sinterklaas TilburgSinterklaas Tilburg huren voor overige bezoeken

U wilt Sinterklaas huren uit de regio Tilburg voor een intocht, TV promo, fotoshoot, theater of een ander evenement? Neemt u dan contact met ons op en geef duidelijk aan wat uw wensen zijn. Wij kunnen u dan meer vertellen over de beschikbaarheid van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten.

Sinterklaas Tilburg wordt altijd vergezeld door zijn trouwe pieten. Zelf neemt hij minimaal 3 Zwarte Pieten mee. Sinterklaas Tilburg kan natuurlijk altijd worden vergezeld van meer Zwarte Pieten.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte aanvraag.

Sinterklaas huren

Sinterklaas Tilburg en omgeving huren

Sinterklaas Tilburg huren opties

Uiteraard kunt Sinterklaas huren voor Tilburg en omgeving. Voor een bezoek bij u thuis, aan uw bedrijf, winkelcentrum, evenement of intocht adviseren wij u tijdig Sinterklaas te huren; onze agenda is snel gevuld. Maak uw keuze uit de lijst hieronder en kijk wat onze mogelijkheden zijn. Staat uw keuze er niet bij, neem dan contact met ons op.

Een Sinterklaas huren voor Tilburg en omgeving is zeer eenvoudig, wenst u echter een offerte op maat neemt u dan contact met ons op.
Sinterklaas Tilburg hurenWie is Sinterklaas Tilburg

Wanneer u een Sinterklaas in de regio Tilburg gaat huren, wilt u natuurlijk wel weten wie wij zijn. Wij bezoeken al jaren vele bedrijven in de regio en verzorgden Zwarte Pieten voor grote evenementen als Sint viert Feest in Eindhoven. Ook waren onze Zwarte Pieten present bij de opnamens van de succesvolle Nederlandse speelfilm "Alles is Liefde". 

Wie is Sinterfun

Inmiddels heeft Sinterklaas Tilburg vele referenties opgebouwd in Tilburg en omgeving. Wilt u graag weten wie wij reeds bezochten, bekijk dan de referenties van deze Sinterklaas Tilburg.Sinterklaas Tilburg review

Hieronder leest u wat andere zeggen over Sinterfun als de Sinterklaas Tilburg en omgeving.


Super leuk || , 6 december 2013
Score: 5 uit 5.

Jullie maken de naam Sinterklaas Tilburg helemaal waar. Pieten maken leuke grapjes, Sint is op de hoogte van het sinterklaasjournaal en beantwoord de vragen van de kinderen. Superleuk hoe jullie dit doen, volgend jaar weer!


Sinterklaas || , 2 december 2013
Score: 5 uit 5.

Ik hoor deze week weer louter enthousiaste berichten over jullie bezoek van afgelopen zondag. Namens alle aanwezigen wil ik jullie dan ook hartelijk bedanken.

Graag maak ik meteen van de gelegenheid gebruik om jullie te reserveren voor volgend jaar.


Sinterklaasbezoek Tilburg || , 25 november 2013
Score: 5 uit 5.

We hebben gisteren allemaal weer genoten van jullie optreden en kregen diverse complimenten over jullie aankleding en show!! Daarom maak ik graag van de gelegenheid gebruik om jullie alvast voor volgend jaar te strikken!


Zeer tevreden || , 15 januari 2013
Score: 5 uit 5.

We zijn zeer tevreden over het Sinterklaas bezoek! Het was een erg leuk bezoek, we hadden ook echt het idee dat Sint en de Pieten uitgebreid de tijd voor ons namen. De kinderen hebben het allemaal erg naar hun zin gehad en hebben het af en toe nog over het Sinterklaasbezoek op het werk. Het heeft veel indruk gemaakt.


Geweldig||
Score: 4 uit 5.

Ik wil jullie wederom weer bedanken voor 't GEWELDIGE bezoek wat jullie aan ons hebben gebracht;
De reacties waren weer fantastisch!!!

Is 't al mogelijk om 't Sinterklaasbezoek te plannen voor volgend jaar (Bijvoorbeeld voor 24 november 2013)?

BEDANKT jullie alle!!!!!


Fantastisch bezoek || , 4 december, 2012
Score: 4 uit 5.

Bedankt voor een fantastische Sinterklaas bijeenkomst bij van Eerd !!
Ik hoor hier alleen maar positieve reacties van de mensen die erbij geweest zijn en ik maak dan ook meteen van de gelegenheid gebruik om door te geven dat wij ook komend jaar graag gebruik maken van jullie diensten.


Sinterklaas Tilburg || , 10 december, 2011
Score: 4 uit 5.

Hoi sint en Pieten, dank voor het leuke bezoek afgelopen zondag. Opa en oma waren compleet verrast, maar vonden het prachtig. Onze Sinterklaasmiddag was geslaagd, goede reis naar Spanje en we mailen volgend jaar weer.


Sinterklaas op bezoek zoals het hoort! || , 7 december, 2011
Score: 5 uit 5.

Wij kunnen alleen maar zeggen dat we het prachtig vonden om zo'n Sinterklaas in Tilburg te mogen ontvangen! Wij gaan jullie bij iedereen aanbevelen!


Wat was het leuk! || , 5 december, 2011
Score: 4 uit 5.

Sinterklaas en Pieten wat fijn dat jullie ons hebben bezocht! Al onze kleinkinderen hebben er van genoten en ook opa was erg blij met de meisjespieten. Het was voor ons een Sinterklaasfeest zoals het hoort te zijn. Tot volgend jaar.
Ans en Piet de Jager, Tilburg