Sinterklaas Den Bosch huren doet u via Sinterfun.nl
Sinterklaas Den Bosch huren
Hulpsinterklaas Sinterklaasbezoek Hulpsinterklaas Den Bosch Sinterklaas huren Sinterklaas huren Sinterklaasintocht Sinterklaas op school Sinterklaasintocht

Met Sint op de foto

Met Sint op de foto!
U kunt Sinterklaas huren om hem samen met kinderen op de foto te laten gaan. Deze foto's worden binnen enkele dagen digitaal aan u geleverd en kunnen worden voorzien van uw logo.

Sinterklaas winkelcentrum

Meer informatie...

Sinterklaas huren


Sinterklaasfoto's

Sinterklaas huren Madurodam Sinterklaas huren Madurodam Sinterklaas Madurodam Sinterklaas huren Sintercity-express Sint viert feest Sinterklaas huisbezoek Sinterklaas intocht Sinterklaas intocht

Bekijk ons fotoalbum


Extra's

Sinterfun biedt u een aantal aardige, extra opties die u kunt inzetten tijdens het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten:

Mocht u een ander idee hebben waar u Sinterklaas voor wilt inhuren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt deze extra's bij uw bestelling automatisch bijboeken.


Sinterklaas bedrijfsbezoeken

Sinterklaas huren tesamen met zijn pieten voor een bezoek aan uw bedrijf, instelling of vereniging. Sinterfun verzorgt graag deze bezoeken in de regio Midden Brabant (Den Bosch, Waalwijk, Tilburg en omgeving). Uiteraard, indien de agenda dit toelaat, zal Sinterklaas ook bedrijven in de andere delen van Nederland bezoeken.


Standaard Sinterklaasbezoek

Sinterklaas huren voor bedrijfsbezoeken

Sinterklaas komt bij uw bedrijf op bezoek en neemt 3 of 4 Zwarte Pieten mee. Zij komen onder gezang binnen en Sinterklaas neemt de tijd om ieder kind persoonlijk te begroeten. Hierna neemt Sinterklaas plaats op de gereedstaande Sinterklaastroon.

Reserveren

Meer informatie...

Sinterklaasshow

Sinterklaas huren voor bedrijfsbezoeken

Onze show bestaat uit een toneelspel waarbij de kinderen worden voorbereid op de komst van Sinterklaas. Humor en interactie met de kinderen staan hierbij voorop. Er wordt op deze manier perfect toegewerkt naar de komst van Sinterklaas.

Reserveren

Meer informatie...


Maatwerk Sinterklaasbezoek

U kunt natuurlijk ook uw eigen invulling geven aan het bezoek van Sinterklaas. Heeft u voorkeur voor een binnenkomst, of bijvoorbeeld een aankomst per paard? Of heeft u een rondvaart waarbij halverwege Sitn en Pieten aan boord moeten stappen? Sinterfun denkt en doet graag met u mee. Neem contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.

Contact opnemen

Sinterklaas thuis

Sinterklaas op huisbezoek

Pakjesavond wordt een echt feest met Sinterklaas en onze Zwarte Pieten. Sinterklaas komt binnen en begroet alle aanwezigen. De Pieten zorgen voor de nodige hilariteit en humor tijdens het bezoek. Sinterklaas heeft altijd een goed woordje klaar voor en over de aanwezige kinderen. Natuurlijk heeft Sinterklaas cadeautjes bij en al alvast 1 cadeautje per kind uitdelen. De Zwarte Pieten hebben meer dan voldoende strooigoed bij.

Sinterklaas huren

Meer informatie...

Sinterklaas voor uw intocht

Sinterklaasintocht

Zie ginds komt de Stoomboot! Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten bezoeken graag uw dorp, stad, wijk of deelgemeente in Nederland. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten uit Den Bosch werken graag mee om uw Sinterklaasintocht en bijbehorend festijn tot een waar feest te maken. Sinterklaas wordt begeleid door zijn vaste schare aan Zwarte Pieten. Zij begeleiden hem en vormen een rode draad tijdens de intocht. Uiteraard zijn er vele mogelijkheden om uw Sinterklaasintocht tot een succes te maken.

Sinterklaas huren

Meer informatie...

Sinterklaas in winkelcentra

Sinterklaas in winkelcentra

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten komen graag langs in uw winkelcentrum, meubelboulevard of tuincentrum. Sinterklaas neemt een aantal van zijn Zwarte Pieten mee en kan begeleid worden door een heuse Pietenband. Sinterklaas maakt een ronde door uw filiaal of winkelcentrum en kan daarna plaatsnemen op een podium of gereedstaande troon. Hier kunnen kinderen dan eventueel de tekening inleveren of op de foto gaan met Sinterklaas. De foto wordt na 1 minuut kant en klaar meegegeven en eventueel voorzien van uw logo.

Er zijn tal van leuke extra's te boeken voor een Sinterklaas bezoek zoals direct kalar fotografie / op de foto met Sinterklaas, een Zwarte Pietenband of een Zwarte Pieten Circus. Maak uw wensen kenbaar, wij zijn u graag van dienst!

Sinterklaas huren

Meer informatie...

Sinterklaas voorprogramma's

Sinterfun biedt een ruime selectie aan uiteenlopende voorprogramma's. Voor elk budget is er wel een voorprogramma denkbaar. Voorprogramma's zijn in combinatie met een aansluitend bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten te boeken.


Ballonnen clown of Piet

Sinterklaas huren, ballonnenclown of Zwarte Piet

Onze ballonnenclown kan ook als ballonnenpiet verschijnen. Zij maakt de mooiste en meest uiteenlopende figuren van ballonnen en zal iedereen versteld doen staan van haar creatieve kunsten.

Ballonnen Piet

Direct boeken...

Sinterklaas poppenkast

Sinterklaas poppenkast huren

Elke jaar wordt een boeiend poppenkast verhaal geschreven wat het wachten op de komst van Sinterklaas en zijn Pieten tot een waar feest maakt. Een poppenkast is geschikt voor jong en oud.

Sint poppenkast

Direct boeken...

Sinterklaasdisco

Sinterklaas disco huren

Sinterklaas kent een DJ die als geen ander weet hoe de kinderen te laten dansen en springen. De voetjes gaan van de vloer voordat Sint en zijn Pieten komen. Een ideale opwarmer voor grote groepen.

Sinterklaas disco

Direct boeken...


Alle Sinterklaas voorprogramma's bekijken

Sinterklaas theater

Sinterklaas op TV of theater

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten komen graag langs in uw TV programma of helpen u graag met een TV-item. Ook in het theater bij grote Sinterklaasshows zijn zij niet onbekend. Wanneer u een groot Sinterklaasfeest organiseert en u heeft een groot scala aan goed geklede en verzorgde Zwarte Pieten nodig, dan bent u bij Sinterfun aan het goede adres. wij kunnen voor u een groot scala aan Zwarte Pieten regelen die voor u uw evenement tot een waar feestje maken. Zo organiseerden wij 45 Zwarte Pieten voor Sint viert feest in Eindhoven.

Sinterklaas en of zijn Zwarte Pieten sieren graag de cover van uw magazine of sieren u productfoto's op. Ook zijn zij inzetbaar voor reclamefilms, bumpers en dergelijke.

Sinterklaas huren

Meer informatie...

Sinterklaas evenementen

Sinterklaasevenementen

Sinterklaas is van alle markten thuis en kan uw evenement of show op luisteren en een ludieke seizoenstint meegeven. Samen met zijn Zwarte Pieten maakt Sinterklaas er een onvergetelijk moment van wanneer hij onverwachts de zaal of het podium betreed.

Sinterklaas is gewend te spreken voor grote groepen en kan zich perfect staande houden in de ontstane hectiek. Het is leuk Sinterklaas te begroeten op een evenement of show waar je hem misschien niet verwacht.

Sinterklaas huren

Meer informatie...