Sinterklaas huren

Sinterfun, dé Sinterklaas van Midden Brabant

U wilt Sinterklaas huren samen met al zijn Pieten? Dat kan bij Sinterfun Sinterklaasactiviteiten! Een Sinterklaas huren was nog nooit zo eenvoudig.

Sinterfun beheert de agenda van Sinterklaas voornamelijk voor de regio Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Kaatsheuvel, kortom Midden Brabant. Echter is bezoek in heel Nederland mogelijk. Op deze pagina staan de mogelijkheden met betrekking tot het huren van Sinterklaas met zijn Pieten.

Sinterklaas huren is mogelijk voor al uw Sinterklaas feesten en evenementen, van een Sinterklaasintocht tot bedrijfsfeest en van fotoshoot voor advertenties tot keynote speaker of surprise gast tijdens uw evenement. Sinterklaas en zijn Pieten zijn u graag van dienst.

Mogelijkheden

Waarvoor kunt u bij ons een Sinterklaas huren?
Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Sinterklaas winkelcentrum

Winkelcentra

Sinterklaasintocht Sinterklaasfeest

Sinterklaasintocht

Media en Pers

Media & Pers

Sinterklaasfeest evenement

Sinterklaas evenement

Overige Sinterklaasbezoeken

Overige

Coronaproof Sinterklaasfeest

Sinterfun kan coronaproof Sinterklaasbezoeken bij u verzorgen. Wilt u een coronaproof sinterklaasfeest? Neem dan contact met ons op!
Er zijn verschillende invullingen van het Sinterklaasfeest mogelijk. Sinterfun kan u helpen met deze invulling en u tps en adviezen geven. Wilt u een kleinschalig evenement of juist een groots uitbundig festijn? Laat het ons weten en dan maken we er samen een groot feest van.

Sinterklaasfeest met Sint en zijn Pieten!

Sinterklaas en Pieten op uw Sinterklaasfeest

Sinterklaas huren gaat eenvoudig en snel. Bovendien bieden wij, naast de mogelijkheid tot het huren van Sinterklaas en Zwarte Pieten, leuke extra’s en prachtige voorprogramma’s. Van een intocht op Sint’s paardje “Ozosnel”, pietenbands, disco’s Sinterklaas decors tot zelfs een complete Sinterklaasparade! Sinterklaas huren van kleinschalig tot en met alle toeters en bellen! Sinterfun regelt het voor u!

Sinterklaas huren maatwerk

Sinterklaas huren doet u niet zomaar. U heeft een bepaald idee bij het huren van een Sinterklaas die overeen moet komen met datgene wat wij doen. Wij kunnen ons voorstellen dat u tevens een compleet bezoekplan, intocht schema of activiteit heeft gepland voordat u aan Sinterklaas huren denkt. Neemt u eens gerust contact met ons op wanneer u al uw Sinterklaasviering heeft gepland en u enkel nog Sinterklaas en Pieten wilt huren. Wij zijn u graag van dienst.

Zij gingen u voor

een selectie van onze referenties