Sinterklaas Den Bosch huren doet u via Sinterfun.nl
Sinterklaas Den Bosch huren
Hulpsinterklaas Sinterklaasbezoek Hulpsinterklaas Den Bosch Sinterklaas huren Sinterklaas huren Sinterklaasintocht Sinterklaas op school Sinterklaasintocht

Extra's bij dit bezoek

Sinterfun biedt u een aantal aardige extra opties die u kunt inzetten tijdens het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten:

U kunt deze extra's bij uw bestelling automatisch bij boeken.


Sinterklaas foto's

Sinterklaas thuis Sinterklaas huisbezoek Hulpsinterklaas huren Sinterklaas Den Bosch Hulpsinterklaas bij u thuis Sinterklaas op bezoek Sinterklaas Den Bosch Hulpsinterklaas Den Bosch Hulpsinterklaas op huisbezoek

Bekijk ons fotoalbum


Sinterklaas thuis op bezoek

Sinterklaas bij u thuis || Coronaproof

Niets is zo leuk als het heerlijke avondje in huiselijke kring samen met Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten wordt gevierd. Sinterklaas brengt dolgraag een bezoek aan u en uw familie op pakjesavond tot een groot feest te maken.

Sinterklaas en zijn Pieten komen binnen en Sinterklaas neemt plaats op een gereedstaande (hoge) stoel. Sinterklaas en zijn Pieten praten wat met de aanwezige kinderen en uiteraard is er tijd voor zang en dans. De kinderen mogen één voor één bij Sinterklaas komen om een cadeautje in ontvangs te nemen. Sinterklaas heeft natuurlijk een goed woordje voor elk kind in zijn grote boek staan. Wanneer alle kinderen een cadeautje hebben ontvangen maken zij dit tegelijkertijd open. Sinterklaas wijst een hulp Sint en Piet aan en zij mogen de restant cadeautjes uitdelen nadat Sinterklaas en Zwarte Piet zijn vertrokken.

Een coronaproof Sinterklaas bezoek kunnen wij bij u verzorgen. Wij volgen RIVM richtlijnen en nemen hierbij extra hygiene maatregelen. Zo nemen wij voorverpakt strooigoed mee en wisselen wij na elk bezoek onze handschoenen.

Een coronaproof huisbezoek kost u slechts € 75,- per 25 a 30 minuten
Wij hebben enkel nog vrije plekken op zaterdag 28 november 2020

Deze prijzen zijn inclusief BTW, inclusief reiskosten en inclusief ruim voldoende strooigoed.
U wordt ingepland op onze route in overleg met u en op basis van uw wensen.

Sinterklaas huren

Bekijk ook eens onze leuke extra's voor Sinterklaas huisbezoeken.


Sinterklaas bezoek regio

Huisbezoeken verzorgen wij in de regio Midden-Brabant: Den Bosch, Tilburg, Oss, Waalwijk, Uden.

Sinterklaas huren Den Bosch en Midden Brabant

Onze bezoek regio Midden Brabant bestaat onder andere uit de plaatsen: Berghem, Berlicum, Berkel-Enschot, Boxtel, Cromvoirt, De Moer, Den Dungen, Drunen, Elshout, Empel, Engelen, Geffen, Gilze, Haaren, Haarsteeg, Hedel, Heesch, Helvoirt, 's-Hertogenbosch, Hintham, Kaatsheuvel, Kruisstraat, Loon op Zand, Nistelrode, Nuland, Oisterwijk, Oss, Reeshof, Rosmalen, Rijen, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sprang-Capelle, Tilburg, Uden, Udenhout, Veghel, Vinkel, Vught, Vlijmen.

Staat uw woonplaats er niet tussen, maar u bent wel woonachtig in de regio dan kunt u ook gerust onze Sinterklaas inhuren.

Sinterklaasbezoek extra's

Een Sinterklaasbezoek is nooit zomaar een bezoek. Niet alleen voor Sint en zijn Pieten, maar zeker voor de kinderen. Sinterklaas komt namelijk bij hen op bezoek! Wij kunnen ons voorstellen dat u gezamelijk de cadeautjes wilt open maken. Toch is het leuk wanneer Sint en zijn Pieten een klein presentje kunnen overhandigen. Hiervoor hebben wij een aantal suggesties.


Standaard snoepzak

Sinterklaas snoepzak standaard

Een grote snoepzak* gevuld met het heerlijkste strooigoed en aangevuld met een melkchocolade letter "S". Een heerlijk geschink van Sint en zijnpieten voor de aanwezige kinderen. Zo kunnen de kinderen nog dagenlang nagenieten van het bezoek.

Prijs standaard snoepzak: € 2,75 p/st.

Bestellen

Luxe snoepzak

Sinterklaas luxe snoepzak

Een reusachtige snoepzak* met allerlei heerlijke Sinterklaassnoep en andere zoetigheden waar de kinderen van kunnen genieten. Wij stellen deze snoepzak zelf samen dus absoluut geen snoepzak uit een winkel. Een echte traktatie en een feest voor elk kind.

Prijs Luxe Sinterklaas snoepzak: €4,95 p/st.

Bestellen

*Ieder jaar stellen wij zelf onze snoepzakken samen. De samenstelling kan en zal dus ook afwijken van de getoonde afbeelding.


Chocoladeletter

Luxe chocoladeletters

Het heerlijk avondje wordt nog smaakvoller en lekkerder met een luxe melkchocoladeletter.

Sinterklaas geeft tijdens zijn bezoek een heerlijke luxe melkchocoladeletter* aan de aanwezige kinderen. Uiteraard is deze ingepakt in Sinterklaasinpakpapier. U kunt er voor kiezen om ook de eerste cadeautjes door Sinterklaas uit te laten delen of dat u dat na het vertrek van Sint en Pieten doet.

Net even anders dan anders en geen standaard letter uit de supermarkt. Elk jaar overleggen wij met onze leverancier wat de mogelijkheden voor dat jaar zijn.

Prijs luxe chocoladeletter: € 6,95 p/st.

Bestellen

*Elk jaar bekijken wij opnieuw het aanbod van chocoladeletters. De hierboven getoonde afbeelding is ter indicatie. Er zijn enkel melkchocoladelettersbeschikbaar.


Sinterklaas huisbezoek

Sinterklaas cadeautjes

Ieder bezoek is bijzonder, maar wanneer Sinterklaas thuis op bezoek is geweest, is dat toch wel zeer speciaal. Een blijvend aandenken is deze pop van maar liefst 30 cm hoog* welke Sinterklaas kan uitdelen aan de aanwezige kinderen. Een kleinigheid, maar telkens als de kinderen deze pop zien zullen zij worden herinnerd aan het bezoek van Sint en Piet.

Sinterklaas geeft tijdens het bezoek allereerst het kleine presentje, dat uiteraard is ingepakt, waarna het gezamelijk wordt opengemaakt. De resterende cadeaus mogen dan na het vertrek van Sinterklaas en zijn Pieten worden uitgepakt.

Prijs Sinterklaas cadeautje: € 6,95 p/st.

Bestellen

*Het cadeau is een Sinterklaaspop van 30cm hoog zo lang de voorraad strekt. Indien niet meer voorradig zal een gelijkwaardig cadeau aan u worden voorgesteld.