Sinterklaas Evenement?

Sint en Pieten voor elk Sinterklaas evenement

Sinterklaas evenement organiseren? Huur dan de Sint en Pieten via Sinterfun. Wij weten als geen ander hoe een Sinterklaas evenement tot een waar feest te maken. Prachtige kostuums, leuk toneelspel met humor en interactie zorgen ervoor dat Sinterklaas bestaat!

Op elk evenement zijn Sint en zijn Pieten graag geziene gasten, van opening van een winkel tot grootse intocht en opluisteren van een muziek evenement!

Wilt u dat Sint te paard komt? Of met Pietenband? Dat kan, vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid!

Waarom Sinterfun?

  • Professioneel team op jullie evenement locatie
  • Goed ingelezen Sint en Pieten
  • Ruime ervaring van Sint en Pieten
  • Wij denken met u mee!
Sinterklaas Tilburg
hoofdpiet Sinterfun
Sinterklaasintocht Sinterklaasfeest
Sinterklaasfeest evenement

Sinterklaasbezoek op uw evenement

Sinterklaasentertainment voor Sinterklaasevenementen

Wanneer u een groot Sinterklaas evenement organiseert en u heeft een groot aantal goed geklede en verzorgde roetveeg Pieten nodig, dan bent u bij Sinterfun aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een groot scala aan Pieten regelen die voor u uw evenement tot een waar feestje maken. Dit deden wij onder andere voor het grootste Sinterklaasfeest onder de rivieren: “Sint viert feest” en het Sinterklaasfeest in Madurodam. Ook bij diverse intochten verleende wij onze medewerking met een groot aantal Pieten.

Organiseert u een Sinterklaasevenement waar niet alleen roetveeg Pieten, maar ook Sinterklaas acte de presence moet geven? Dat kan! Sinterklaas komt altijd goedgekleed naar u toe en heeft het juiste woordje klaar. Van prijsuitreiking, keynote speaker tot in het zonnetje zetten van een artiest. Sinterklaas is een graag geziene Surprise gast op elk evenement!

Tarieven

Prijsindicatie voor een bezoek van de Sint

Tijdsduur: vanaf 45minuten
Prijsindicatie: vanaf € 395,-
Sint komt langs met 2 roetveegpieten, meer mogelijk.

Deze prijzen zijn exclusief BTW, reiskosten en strooigoed.

Referenties

Wat zeggen anderen over ons?

Sinterklaas evenement?

Zij gingen u voor

Online reserveren

Sinterklaas met zijn Pieten huren? Dat kan!

Via de button hieronder kunt u Sinterklaas en zijn pieten uitnodigen voor uw Sinterklaas bedrijfsfeest.

Meer fun op uw Sinterklaas evenement

Sinterklaas extra’s

Sinterfun biedt een ruime selectie aan uiteenlopende mogelijkheden als aanvulling op het Sinterklaasbezoek aan uw Sinterklaas evenement. Van meeslepende discobeats van een Sinterklaasdisco, een pietenband, acrobaat Pieten en uiteraard zijn paard “Ozosnel”.

Wij denken graag met u mee om uw evenement nog meer in Sinterklaassferen te kunnen steken.

Coronaproof Sinterklaas evenement?

Wat zijn de mogelijkheden?

Sinterklaas drive-thru

Een Sinterklaas drive-thru met Sint en Pieten bij u op het terrein. Dat wordt wel een super Sinterklaas ervaring! U kunt zelf een parcour uitzetten en zorgdragen voor tenten en overig entertainment of u schakelt ons en ons netwerk in. Tijdens de rit ontmoeten de kinderen Sinterklaas en kunnen ze kort en persoonlijk met hem spreken. Uiteraard kunnen de pieten cadeaus en iets lekkers uitdelen. Sint heeft een persoonlijk woordje in zijn boek. Gezinnen kunnen in tijdslots uitgenodigd worden.

Sinterklaas Walk-thru

Uw personeel loopt een rondje door het bedrijf. In diverse ruimtes zijn activiteiten ingericht en uiteraard is er een ontmoeting per gezin met Sint en Pieten. Sint en pieten nemen voor ieder gezin de tijd en kunnencadeaus en wat lekkers uitdelen. U kunt zelf voor de aankleding en activiteiten zorgen, of u schakelt ons en ons netwerk in! Gezinnen kunnen in tijdslots uitgenodigd worden.

Cadeauservice

Sinterklaas is gespecialiseerd in het verspreiden en distribueren van cadeaus door heel Nederland. Ook voor uw bedrijf kan hij zijn Pieten inzetten om deze de cadeaus naar de kinderen van uw personeelsleden te brengen. De Pieten komen dan aan de deur, zingen samen met de kinderen een lied en brengen een p[ersoonlijke boodschap van Sinterklaas over. Hierna overhandigen ze een cadeau en wat lekkers, waarna ze vertrekken.