Sinterklaas Dongen huren

Sinterklaas en Pieten bij u op uw Sinterklaasfeest in Dongen en omgeving.

Sinterklaas Dongen verzorgt bezoeken in Dongen, Oisterwijk, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Tilburg, Waalwijk en verre omgeving aan bedrijven, winkelcentra, evenementen, intochten, theatershows. Sinterklaas kunt u ook huren voor bezoek bij u thuis. Uiteraard bezoekt Sinterklaas niet alleen Dongen. Sinterklaas huren kan ook voor de overige delen van Nederland. Sinterklaas huren voor de regio Dongen was nog nooit zo makkelijk.

Waarom Sinterfun?

Sinterklaas Dongen huren
  • Professioneel team op jullie feest locatie
  • Goed ingelezen Sint en Pieten
  • Ruime ervaring van Sint en Pieten
  • Wij denken met u mee!
Sinterklaas Tilburg
Roetveegpiet
hoofdpiet Sinterfun
Sinterklaas Kaatsheuvel
Zakelijk Sinterklaasbezoek

Zakelijk aanbod

Intochten, bedrijfsfeesten, evenementen, theater en meer

null

Huisbezoek

Sinterklaas en Pieten bij u thuis

Sinterklaas Dongen voor bedrijven

Wat zijn de mogelijkheden?

U kunt Sinterklaas huren voor een bezoek aan uw sinterklaasfeest, intocht, evenement, theater of nog meer. Op basis van uw wensen maken wij er een prachtig feest van dat uiteraard in het teken staat van cadeautjes, snoepgoed en gezelligheid. Maak uw wensen duidelijk kenbaar en wij nemen spoedig contact met u op om het bezoek verder met u af te stemmen.

Sinterklaas Dongen bij u thuis

Een huisbezoek van Sint en Pieten

Het Sinterklaasfeest is helemaal compleet wanneer Sinterklaas Dongen en zijn Pieten bij u thuis zijn geweest om de cadeautjes langs te brengen. Sinterklaas voert huisbezoeken uit in de regio Dongen en Midden Brabant (Tilburg, Waalwijk, ‘s-Hertogenbosch en omgeving). Sinterklaas huren was nog nooit zo eenvoudig via ons reserveringsformulier.

Referenties Sinterklaas Dongen

Wat zeggen anderen over ons?

Sinterklaas Dongen uitnodigen voor uw bedrijfsfeest?

Zij gingen u voor

Sinterklaas Dongen huren

Over Sinterfun

Wanneer u een Sinterklaas in de regio Dongen gaat huren, wilt u natuurlijk wel weten wie wij zijn. Wij bezoeken al jaren vele bedrijven in de regio en verzorgden Pieten voor grote evenementen als Sint viert Feest in Eindhoven. Ook waren onze Zwarte Pieten present bij de opnames van de succesvolle Nederlandse speelfilm “Alles is Liefde”. Daarnaast zijn onze Pieten te zien geweest in het Sinterklaasjournaal en tijdens de nationale intocht in Roermond.

Sinterklaas Dongen heeft in de omgeving inmiddels vele bezoeken mogen verzorgen en goede klantrelaties opgebouwd. Wilt u ook een bezoek, neem dan snel contact met ons op.