Sinterklaas Den Bosch huren doet u via Sinterfun.nl
Sinterklaas Den Bosch huren
Hulpsinterklaas Sinterklaasbezoek Hulpsinterklaas Den Bosch Sinterklaas huren Sinterklaas huren Sinterklaasintocht Sinterklaas op school Sinterklaasintocht

Extra's

Sinterfun biedt u een aantal aardige, extra opties die u kunt inzetten tijdens het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten:

Mocht u een ander idee hebben waar u Sinterklaas voor wilt inhuren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt deze extra's bij uw bestelling automatisch bijboeken.


Sinterklaas Den Bosch huren Sinterklaas Den Bosch bedrijfsbezoek Sinterklaas huren bedrijfsbezoek Hulpsinterklaas Den Bosch bedrijfsbezoek Hulpsinterklaas Den Bosch Hulpsinterklaas huren Sinterklaas huren Hulpsinterklaas bedrijfsbezoek Sinterklaas bedrijfsbezoek

Bekijk ons fotoalbum


Zwarte Piet spelen

Standaard Sinterklaasbezoek

Sinterklaas komt bij uw bedrijf op bezoek en neemt 3 of 4 Zwarte Pieten mee. Zij komen onder gezang binnen en Sinterklaas neemt de tijd om ieder kind persoonlijk te begroeten. Hierna gaat hij op zijn klaargezette troon zitten. Sint en Pieten praten en zingen wat met de kinderen. Ieder kind mag bij Sinterklaas komen om zijn kleurplaat in te leveren en eventueel een geschenk en/of traktatie ophalen. Als ieder kind bij Sinterklaas is geweest worden tegelijkertijd de kadootjes opengemaakt. Wanneer de rust is wedergekeerd nemen Sinterklaas en Pieten afscheid.

Prijs: vanaf €285,-
Totale Tijdsduur: +/- 45 minuten.
Prijs is excl. BTW.

Sinterklaas huren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Den Bosch, Tilburg, Waalwijk (midden Brabant).

Zwarte Piet op de foto

Sinterklaasshow

Een nieuwe Sinterklaasshow wordt op dit moment voorbereid. Wanneer er meer informatie beschikbaar is zullen wij dit uiteraard hier vermelden.

Onze show bestaat uit een toneelspel waarbij de kinderen worden voorbereid op de komst van Sinterklaas. Sinterklaas brengt 3 of 4 Zwarte Pieten mee.
Humor en interactie met de kinderen staan hierbij voorop. Er wordt op deze manier perfect toegewerkt naar de komst van Sinterklaas. 
Wanneer de Sint er eindelijk is kan het feest echt beginnen, of zijn er soms wat kleine probleempjes beste Zwarte Pieten??? 

Prijs: vanaf €315,-
Tijdsduur introductie: 15 minuten. 
Totale tijdsduur: +/- 60 minuten. 
Prijs is excl. BTW.

Sinterklaas huren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Den Bosch, Tilburg, Waalwijk (midden Brabant).

Sinterklaas op bezoek

Maatwerk Sinterklaas huren

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u al reeds een vrijwel compleet programma in elkaar heeft gedraaid of dat u Sinterklaas op een ludieke wijze wilt ontvangen? Of wilt u Sinterklaas en zwarte Pieten ontvangen op een boot of huren voor de gehele dag? In overleg kunnen wij veel voor u betekenen en wij denken graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring zijn wij reeds op vele plaatsen geweest en hebben wij een uitgebreid netwerk van locaties en vervoersmiddelen opgebouwd. Wij maken er samen met u graag een groot feest van.

Contact opnemen

Sinterklaas voorprogramma's

Sinterfun biedt een ruime selectie aan uiteenlopende voorprogramma's. Voor elk budget is er wel een voorprogramma denkbaar. Voorprogramma's zijn in combinatie met een aansluitend bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten te boeken.


Ballonnen clown of Piet

Sinterklaas huren, ballonnenclown of Zwarte Piet

Onze ballonnenclown kan ook als ballonnenpiet verschijnen. Zij maakt de mooiste en meest uiteenlopende figuren van ballonnen en zal iedereen versteld doen staan van haar creatieve kunsten.

Ballonnen Piet

Direct boeken...

Sinterklaas poppenkast

Sinterklaas poppenkast huren

Elke jaar wordt een boeiend poppenkast verhaal geschreven wat het wachten op de komst van Sinterklaas en zijn Pieten tot een waar feest maakt. Een poppenkast is geschikt voor jong en oud.

Sint poppenkast

Direct boeken...

Sinterklaasdisco

Sinterklaas disco huren

Sinterklaas kent een DJ die als geen ander weet hoe de kinderen te laten dansen en springen. De voetjes gaan van de vloer voordat Sint en zijn Pieten komen. Een ideale opwarmer voor grote groepen.

Sinterklaas disco

Direct boeken...


Alle Sinterklaas voorprogramma's bekijken