Sinterklaas voor elk Sinterklaasfeest

Sinterklaas en Pieten inhuren

Of het nu gaat om een Sinterklaasfeest op uw bedrijf, groot of klein, een intocht of een een groot evenement, Sinterfun verzorgd graag het bezoek van Sint en zijn Pieten. Al jarenlang beheert Sinterfun de agenda van SInt en zijn Pieten voor de regio Brabant. Met name in Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Eindhoven en de directe omgeving.

Voor elk Sinterklaasfeest hebben wij een programma en aanpak de bij u past. Op zoek naar een Sint en Pietenteam voor uw reclame? Dat kan! Sint en Pieten zijn goed gegrimeerd, enthousiast en professioneel gekleed. HEt is dan ook niet voor niets dat talloze bedrijven u reeds voor gingen.

Waarom Sinterfun?

  • Professioneel team op jullie feest locatie
  • Goed ingelezen Sint en Pieten
  • Ruime ervaring van Sint en Pieten
  • Goede acteurs & professionele looks
  • Wij denken met u mee!
Sinterklaas Tilburg
Roetveegpiet
hoofdpiet Sinterfun
Sinterklaas Waalwijk

Het Sinterklaasfeest!

Hoe ziet een bezoek er uit?

Uiteraard is ieder bezoek naar uw wens en smaak aan te passen. Wellicht wilt u een heuse Sinterklaasintocht of moet hij uw relatiegeschenken. Veel is mogelijk! Laat ons meedenken over de mogelijkheden.  Een Pietenband is zeker sfeer verhogend en behoort tot één van de vele mogelijkheden.

Meer informatie over Sint en Pieten op bezoek op uw Sinterklaasfeest? Neem dan contact met ons op!

Tarieven

Prijsindicatie voor een bezoek van de Sint

Tijdsduur: vanaf 45minuten
Prijsindicatie: vanaf € 395,-
Sint komt langs met 2 roetveegpieten, meer mogelijk.

Deze prijzen zijn exclusief BTW, reiskosten en strooigoed.

Referenties

Wat zeggen anderen over ons?

Sinterklaasfeest organiseren?

Zij gingen u voor

Online reserveren

Sinterklaas met zijn Pieten huren? Dat kan!

Via de button hieronder kunt u Sinterklaas en zijn pieten uitnodigen voor uw Sinterklaas bedrijfsfeest.

Meer fun op uw Sinterklaasfeest!

Sinterklaas extra’s

Sinterfun biedt een ruime selectie aan uiteenlopende mogelijkheden als aanvulling op het Sinterklaasbezoek. Van meeslepende discobeats van een Sinterklaasdisco of pietenband tot een volledig middag vullend programma met presentator, Pietenbands, acrobaatpieten en een intocht op het paardje “Ozosnel”. We denken graag met u mee en informeren u graag over de mogelijkheden!

Coronaproof Sinterklaas evenement

Wat zijn de mogelijkheden?

Sinterklaas drive-thru

Een Sinterklaas drive-thru met Sint en Pieten bij u op het terrein. Dat wordt wel een super Sinterklaas ervaring! U kunt zelf een parcour uitzetten en zorgdragen voor tenten en overig entertainment of u schakelt ons en ons netwerk in. Tijdens de rit ontmoeten de kinderen Sinterklaas en kunnen ze kort en persoonlijk met hem spreken. Uiteraard kunnen de pieten cadeaus en iets lekkers uitdelen. Sint heeft een persoonlijk woordje in zijn boek. Gezinnen kunnen in tijdslots uitgenodigd worden.

Sinterklaas Walk-thru

Bezoekers lopen een rondje door een leegstaand pand of een grote tent. In diverse ruimtes zijn activiteiten ingericht en uiteraard is er een ontmoeting per gezin met Sint en Pieten. Sint en pieten nemen voor ieder gezin de tijd en kunnencadeaus en wat lekkers uitdelen. U kunt zelf voor de aankleding en activiteiten zorgen, of u schakelt ons en ons netwerk in! Gezinnen kunnen in tijdslots uitgenodigd worden.

Cadeauservice

Sinterklaas is gespecialiseerd in het verspreiden en distribueren van cadeaus door heel Nederland. Ook voor uw winkelcentrum of meubelboulevard kan hij zijn Pieten inzetten om deze de cadeaus naar klanten te brengen. De Pieten komen dan aan de deur, zingen samen met de kinderen een lied en brengen een persoonlijke boodschap van Sinterklaas over. Hierna overhandigen ze een cadeau en wat lekkers, waarna ze vertrekken.