Over Sinterfun

Dé Sinterklaas van Tilburg, Waalwijk, Den Bosch en omgeving.

Voor Sinterklaasbezoeken in Midden Brabant en verre omgeving moet u al jaren bij Sinterfun zijn; Dé Sinterklaas van Midden Brabant. Sinds 2006 beheren wij de agenda van Sinterklaas. Uit pure liefde en passie voor alles wat met het Sinterklaasfeest te maken heeft verzorgen wij ieder jaar vele bezoeken. Samen met onze acteurs stellen wij elk jaar een eigen programma samen om elk bezoek tot een groot Sinterklaasfeest te maken. Ook hebben wij sinds 2020 een aantal coronaproof Sinterklaasbezoek optie voor bedrijven aan onze bezoek mogelijkheden toegevoegd.

Waarom Sinterfun?

 • Professioneel team op jullie feest locatie
 • Goed ingelezen Sint en Pieten
 • Ruime ervaring van Sint en Pieten
 • Wij denken met u mee!
Sinterklaas Tilburg
Sinterklaas Waalwijk

U kent onze Sint en Pieten van...

Zowel regionaal als nationaal hebben wij talloze opdrachten mogen verzorgen. Ook voor Film en TV. Wellicht heeft u ons al eens voorbij zien komen.
 1. Pieten van Sinterfun waren in 2011 te zien tijdens het Sinterklaasjournaal waarin een fris en jong ogende Sinterklaas voor diverse “kleine” problemen kwam te staan.
 2. In 2012 Verzorgden wij een aantal Pieten voor de Nationale intocht in Roermond en waren wij live op televisie te bewonderen.
 3.  Sinterfun leverde maar liefst 45 Pieten voor het grootste Sinterklaasfeest onder de rivieren: Sint viert feest in het Beursgebouw te Eindhoven. 2 jaar op rij werkte wij samen met artiesten als Djumbo, Gebroeders Ko, Jochem van gelder, Bart Bosch en Coole Piet. Zowel in 2008 als in 2009 gaf één van de TV Sinten acte de presence. (2008 Bram vd Vlugt, 2009 Fred Butter).
 4. De  Pieten van Sinterfun figureren in de Nederlandse speelfilm “Alles is liefde” (najaar 2007) met o.a. Carice van Houten, Michiel Romeyn, Wendy van Dijk, Paul de Leeuw, e.v.a.
 5. Een aantal  Pieten van Sinterfun waren in 2006 en 2007 het gezicht van de Sinterklaascampagne van Modern.nl, een bekende online shop voor consumenten electronica.
 6. In 2011 namen wij deel aan de Sintercity Express in samenwerking met de Guusje Nederhorst foundation. Een grootse treinreis door heel Nederland met als eindbestemming de SS Rotterdam waar diverse artiesten en de echte Sinterklaas acte de presence gaven. Wij waren te zien op diverse websites van landelijke dagbladen en op TV onder andere op SBS6.
 7. Onze Hulp Sint bezoekt al jaren vele bedrijven, scholen en gezinnen. Sinterfun verzorgde voorheen ook de intocht in de wijk Reeshof, Koolhoven West en in Boxtel Noord.
 8. Zelfs als keynote speaker zijn Sint en zijn Pieten in te zetten. Zo sprak de Sint voor de Universiteit van Amsterdam een groep internationale bezoekers toe in het Engels. De komst van Sint en zijn Piet werd door alle nationaliteiten erg gewaardeerd.
Zakelijk Sinterklaasbezoek

Zakelijk aanbod

Intochten, bedrijfsfeesten, evenementen, theater en meer

null

Huisbezoek

Sinterklaas en Pieten bij u thuis

Ons zakelijk aanbod

Wat zijn de mogelijkheden?

U kunt Sinterfun huren voor een bezoek aan uw sinterklaasfeest, intocht, evenement, theater of nog meer. Op basis van uw wensen maken wij er een prachtig feest van dat uiteraard in het teken staat van cadeautjes, snoepgoed en gezelligheid. Maak uw wensen duidelijk kenbaar en wij nemen spoedig contact met u op om het bezoek verder met u af te stemmen.

SInterklaas bij u thuis

Een huisbezoek van Sint en Pieten

Het Sinterklaasfeest is helemaal compleet wanneer Sint en zijn Pieten bij u thuis zijn geweest om de cadeautjes langs te brengen. Sinterfun voert huisbezoeken uit in de regio Tilburg en Midden Brabant (Tilburg, Waalwijk, ‘s-Hertogenbosch en omgeving). Sinterklaas huren was nog nooit zo eenvoudig via ons reserveringsformulier.

Referenties

Wat zeggen anderen over ons?

Sinterklaas bedrijfsfeest?

Zij gingen u voor

Onze gedrevenheid

Sinterfun staat voor kwaliteit EN gezelligheid

Sinterklaas uit Den Bosch en zijn Pieten vormen een uniek team met heel wat ervaring. Wij hechten veel belang aan kindvriendelijkheid, een stijlvol voorkomen en interactiviteit met de kinderen. Het ouderwetse gevoel van gezelligheid is een absolute pré bij onze Sinterklaas. Sinterfun is geboren uit pure liefhebberij voor het Sinterklaas vak en de zo professioneel mogelijke vertolking daarvan. Dit blijkt onder andere uit het feit dat onze Sinterklaas beschikt over een kopie het welbekende TV kostuum, de Pieten dragen de kleding die ook voor de kinderen herkenbaar is. Onze eigen coupeuse zorgt ervoor dat onze kleding er ten alle tijde piekfijn uitziet.

KVK & BTW Nummer

Sinterfun staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67185681 en heeft het volgende BTW kenmerk: NL856866477B01.

Sinterfun inhuren?

Wilt u Sinterfun inhuren voor bezoek aan uw Sinterklaasfeest? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!