Huisbezoek

Sinterklaas bij u thuis op bezoek!

Huisbezoek van Sinterklaas en zijn Pieten? Niets is zo leuk als het heerlijke avondje dat in huiselijke kring samen met Sinterklaas en zijn Pieten wordt gevierd. Sinterklaas brengt dolgraag een bezoek aan u en uw familie om pakjesavond tot een groot feest te maken.

Wij voeren huisbezoeken enkel uit in Midden Brabant.
(Regio Tilburg, Waalwijk, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Dongen, Den Bosch, Vught)

Het huisbezoek

Hoe ziet een bezoek er uit?

Bij een huisbezoek komen Sinterklaas en zijn Pieten binnen. Sinterklaas neemt plaats op een gereedstaande (hoge) stoel. Sinterklaas en zijn Pieten praten wat met de aanwezige kinderen en uiteraard is er tijd voor zang en dans. De kinderen mogen één voor één bij Sinterklaas komen om een cadeautje in ontvangst te nemen. Sinterklaas heeft natuurlijk een goed woordje voor elk kind in zijn grote boek staan. Wanneer alle kinderen een cadeautje hebben ontvangen maken zij dit tegelijkertijd open. Sinterklaas wijst een hulp Sint en Piet aan en zij mogen de restant cadeautjes uitdelen nadat Sinterklaas en Piet zijn vertrokken.

Prijzen

Wat kost het huren van Sinterklaas?

Een huisbezoek kost € 75,- per 25 minuten
Sint komt langs met 2 roetveegpieten.

Deze prijs is inclusief: BTW, reiskosten en strooigoed.
U wordt ingepland op onze route in overleg met u en op basis van uw wensen.

Sinterklaas en hoofdpiet
Roetveegpiet
Sinterklaas
hoofdpiet Sinterfun

Online reserveren

Sinterklaas met zijn Pieten bij u thuis op visite? Dat kan! Maar helaas niet meer in 2023, onze agenda voor huisbezoeken is compleet volgeboekt.

Regio's

Waar vindt u ons?

Sinterklaas en zijn pieten zijn voornamelijk werkzaam in de regio Midden Brabant. U kunt Sinterfun inschakelen voor huisbezoeken in de regio Tilburg, Waalwijk, Den Bosch.

Meer informatie over: