Sinterklaas Den Bosch huren doet u via Sinterfun.nl
Sinterklaas Den Bosch huren
Hulpsinterklaas Sinterklaasbezoek Hulpsinterklaas Den Bosch Sinterklaas huren Sinterklaas huren Sinterklaasintocht Sinterklaas op school Sinterklaasintocht

Sinterklaas actie

Met Sint op de foto!
U kunt Sinterklaas huren om hem samen met kinderen op de foto te laten gaan. Deze foto's worden binnen enkele dagen digitaal aan u geleverd en kunnen worden voorzien van uw logo.

Sinterklaas winkelcentrum

Meer informatie...

Sinterklaas huren


Sinterklaas foto's

Sinterklaas huren Madurodam Sinterklaas huren Madurodam Sinterklaas Madurodam Sinterklaas huren Sintercity-express Sint viert feest Sinterklaas huisbezoek Sinterklaas intocht Sinterklaas intocht

Bekijk ons fotoalbum


Kosten Sinterklaas huren

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten komen graag bij u langs. Hieronder vindt u een overzicht van onkosten en prijzen voor diverse Sinterklaasbezoeken. Een aantal zaken betreft maatwerk en wij zijn u in die gevallen graag van dienst door een offerte op maat te maken voor uw Sinterklaasactiviteiten.Sinterklaas bedrijfsbezoeken


Standaard Sinterklaasbezoek

Sinterklaas huren voor bedrijfsbezoeken

Een veel voorkomend programma voor bezoeken waar Sinterklaas maximaal 45 minuten aanwezig is. Deze vorm van Sinterklaasbezoek wordt veelal toegepast bij grote groepen (vanaf 100 personen) en vrijwel altijd in combinatie met een voorprogramma.

Kosten standaardbezoek: vanaf € 285,-

Reserveren

Meer informatie...

Sinterklaasshow

Sinterklaas huren voor bedrijfsbezoeken

Onze show bestaat uit een toneelspel waarbij de kinderen worden voorbereid op de komst van Sinterklaas. Humor en interactie met de kinderen staan hierbij voorop. Er wordt op deze manier perfect toegewerkt naar de komst van Sinterklaas.

Kosten Sinterklaasshow: vanaf € 315,-

Reserveren

Meer informatie...

Sinterklaas thuis

Sinterklaas op huisbezoek

Pakjesavond wordt een echt feest met Sinterklaas en onze Zwarte Pieten. Sinterklaas komt binnen en begroet alle aanwezigen. De Pieten zorgen voor de nodige hilariteit en humor tijdens het bezoek. Sinterklaas heeft altijd een goed woordje klaar voor en over de aanwezige kinderen. Natuurlijk heeft Sinterklaas cadeautjes bij en al alvast 1 cadeautje per kind uitdelen. De Zwarte Pieten hebben meer dan voldoende strooigoed bij.

Prijs:
Sinterklaasbezoek Den Bosch en Rosmalen: vanaf € 75,-
Sinterklaasbezoek overige regio's Midden Brabant: vanaf € 75,-

Deze prijzen zijn per 25 min. & inclusief ruim voldoende strooigoed.
U wordt ingepland op onze route in overleg met u en op basis van uw wensen.

Sinterklaas huren

Meer informatie...

Sinterklaas voor uw intocht

Sinterklaasintocht

Zie ginds komt de Stoomboot! Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten bezoeken graag uw dorp, stad, wijk of deelgemeente in Nederland. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten uit Den Bosch werken graag mee om uw Sinterklaasintocht en bijbehorend festijn tot een waar feest te maken. Sinterklaas wordt begeleid door zijn vaste schare aan Zwarte Pieten. Zij begeleiden hem en vormen een rode draad tijdens de intocht. Uiteraard zijn er vele mogelijkheden om uw Sinterklaasintocht tot een succes te maken.

Prijs Sinterklaasintocht: op aanvraag.
(prijs is afhankelijk van uw wensen en verwachtingen)

Sinterklaas huren

Meer informatie...

Sinterklaas voor uw intocht

Overige bezoeken

Sinterfun is in te zetten voor tal van activiteiten. Te veel om op te noemen zelfs. Wilt u meer informatie over het inzetten van Sinterfun tijdens intochten, evenmenten, shows of bezoeken aan winkelcentra of meubelboulevards, neemt u dan contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Wij voorzienu graag van advies.

Contact opnemen

 

 

Sinterklaas voorprogramma's

Sinterfun biedt een ruime selectie aan uiteenlopende voorprogramma's. Voor elk budget is er wel een voorprogramma denkbaar. Voorprogramma's zijn in combinatie met een aansluitend bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten te boeken.


Ballonnen clown of Piet

Sinterklaas huren, ballonnenclown of Zwarte Piet

Onze ballonnenclown kan ook als ballonnenpiet verschijnen. Zij maakt de mooiste en meest uiteenlopende figuren van ballonnen en zal iedereen versteld doen staan van haar creatieve kunsten.

Ballonnen Piet

Direct boeken...

Sinterklaas poppenkast

Sinterklaas poppenkast huren

Elke jaar wordt een boeiend poppenkast verhaal geschreven wat het wachten op de komst van Sinterklaas en zijn Pieten tot een waar feest maakt. Een poppenkast is geschikt voor jong en oud.

Sint poppenkast

Direct boeken...

Sinterklaasdisco

Sinterklaas disco huren

Sinterklaas kent een DJ die als geen ander weet hoe de kinderen te laten dansen en springen. De voetjes gaan van de vloer voordat Sint en zijn Pieten komen. Een ideale opwarmer voor grote groepen.

Sinterklaas disco

Direct boeken...


Alle Sinterklaas voorprogramma's bekijken