Sinterklaas Den Bosch huren doet u via Sinterfun.nl
Sinterklaas Den Bosch huren
Hulpsinterklaas Sinterklaasbezoek Hulpsinterklaas Den Bosch Sinterklaas huren Sinterklaas huren Sinterklaasintocht Sinterklaas op school Sinterklaasintocht

Coronaproof Sinterklaasfeest

Sinterfun kan coronaproof Sinterklaasbezoeken bij u verzorgen. Wilt u een coronaproof sinterklaasfeest? Neem dan contact met ons op!
Onderstaande programmas zijn allemaal coronaproof in te vullen door Sinterfun.


Sinterklaas drive-thru

Sinterklaas drive thru

Een Sinterklaas drive-thru met Sint en Pieten bij u op het terrein. Dat wordt wel een super Sinterklaas ervaring! U kunt zelf een parcour uitzetten en zorgdragen voor tenten en overig entertainment of u schakelt ons en ons netwerk in. Tijdens de rit ontmoeten de kinderen Sinterklaas en kunnen ze kort en persoonlijk met hem spreken. Uiteraard kunnen de pieten cadeaus en iets lekkers uitdelen. Sint heeft een persoonlijk woordje in zijn boek. Gezinnen kunnen in tijdslots uitgenodigd worden.

Contact opnemen!

Sinterklaas walk-thru

Sinterklaas walk-thru

Uw personeel loopt een rondje door het bedrijf. In diverse ruimtes zijn activiteiten ingericht en uiteraard is er een ontmoeting per gezin met Sint en Pieten. Sint en pieten nemen voor ieder gezin de tijd en kunnencadeaus en wat lekkers uitdelen. U kunt zelf voor de aankleding en activiteiten zorgen, of u schakelt ons en ons netwerk in! Gezinnen kunnen in tijdslots uitgenodigd worden.

Contact opnemen!

Cadeauservice

Sinterklaas cadeauservice

Sinterklaas is gespecialiseerd in het verspreiden en distribueren van cadeaus door heel Nederland. Ook voor uw bedrijf kan hij zijn Pieten inzetten om deze de cadeaus naar de kinderen van uw personeelsleden te brengen. De Pieten komen dan aan de deur, zingen samen met de kinderen een lied en brengen een p[ersoonlijke boodschap van Sinterklaas over. Hierna overhandigen ze een cadeau en wat lekkers, waarna ze vertrekken.

Contact opnemen!

Sinterklaas op bezoek

Maatwerk Sinterklaas huren

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u al reeds een vrijwel compleet programma in elkaar heeft gedraaid of dat u Sinterklaas op een ludieke wijze wilt ontvangen? Of wilt u Sinterklaas en zwarte Pieten ontvangen op een boot of huren voor de gehele dag? In overleg kunnen wij veel voor u betekenen en wij denken graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring zijn wij reeds op vele plaatsen geweest en hebben wij een uitgebreid netwerk van locaties en vervoersmiddelen opgebouwd. Wij maken er samen met u graag een groot feest van.

Contact opnemen